ДПС СЕ ХВАЛИ САДЊОМ ТРАВЕ У АВГУСТУ!

0
569

Саопштење за јавност Народне коалиције „За будућност Црне Горе“

ДПС СЕ ХВАЛИ САДЊОМ ТРАВЕ У АВГУСТУ!

Реаговање ДПС-а на саопштење за јавност наше велике побједничке коалиције – За будућност Црне Горе, може да изазове само осјећај сажаљења. Јасно је да се тешко мире са чињеницом да је све већи број њихових досадашњих гласача одлучан у намјери да их више никада не гласа и да је пад ове власти неминован.

Радује нас сазнање да је доскора моћни општински одбор ДПС-а спао је на то да детаљно анализира фотографије са наших предизборних скупова. И то у тренутку док их пљеваљска омладина извргава руглу цијепањем чланских карти испред њихових просторија, а онда им се још и мјесецима подсмијева путем друштвених мрежа, што су свакако и заслужили. Након што су толико пута безочно преварили народ најављујући велике фабрике и велике пројекте у Пљевљима, некада моћни ДПС спао је то да се сада хвали садњом траве у августу. Жалосно је видјети како су Игор Голубовић и Предраг Бошковић, у недостатку резултата, наговорили десетак припадника војске Црне Горе да у ових неколико дана уочи избора симулирају почетак изградње пута Косаница-Глибаћи-Бобово, на начин што крампама и лопатама чепркају бусење и окопавају макадам на површини која није већа од дневне собе у кући Мила Ђукановића у елитном насељу Горица.

Управо досадашњи чланови, присталице и гласачи ДПС-а који сваки дан и у све већем броју јавно отказују послушност и подршку овој партији јасно потврђују да је народ постао свјестан ко заправо негира Црну Гору. Само у Пљевљима, ова власт је негирала све природне и привредне потенцијале који би могли да се искористе за отварање више стотина, па и хиљада нових радних мјеста и за неупоредиво бољи животни стандард сваког грађанина. Одлазећа власт, која би да отима светиње, гаси Цркву и прогања православље, негира суштинску одредницу и биће Црне Горе, због чега је на улицама све више поцијепаних чланских карти владајућих партија.

Стога би ДПС-у било боље да гледа у своје двориште, из ког бјеже главом без обзира сви они часни, а преварени људи, који осјећају да је ова власт превршила сваку мјеру, закључно са прогоном Цркве и ударом на светиње. Чисто да их не изненади и не ухвати неспремне извјесна околност када 30. августа схвате колико је њихових гласача заокружило број 9 – За будућност Црне Горе и стало на страну оних који су одлучни да одбране Цркву и светиње, а самим тим и Црну Гору, која треба и може да буде богата држава свих њених грађана, а не приватна прћија неколицине појединаца.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here