ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМ СЕ ДПС ПОНОСИ

0
578

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“

ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМ СЕ ДПС ПОНОСИ

Јавише се купци људских душа и трговци људским судбинама. Исти они који су те исте људе довели у такав положај одузимајући им све а пред изборе нудећи парче хљеба али само док се исти не заврше. Наши стари су казали: „Чега се паметан стиди, будала се поноси“.

За Коалицију „За будућност Црне Горе“ кажу да се скупила са коца и конопца исти они у чијим су редовима лопов до лопова.

Ви преостали послушници одлазеће власти,

Немојте ви од нас бранити Црну Гору јер нити је више ваша нити је више волите. На овој страни која је супротна вашој су сви они које, гле чуда, нијесте успјели купити и поткупити нашим парама. Сваки глас нашој Коалицији биће чист као суза и са свег срца. Да ли ви смијете посвједочити да је такав случај и са вама?

Вама би боље било да се ових дана позабавити саставима бирачких одбора јер се увелико прича да и њих не можете да сакупите. Враћа вам се ових дана као бумеранг она ваша „један запослени четири гласа“. Вјерујемо да сте свјесни своје несвијести па се пребројте на вријеме јер се по улицама нашег града могу видјети поцијепане чланске карте ваше партије.

На фотографији коју сте коментарисали је родитељ нашег хероја са Кошара Предрага Пеђе Леовца. Ту је и дјевојка која је вратила стипендију режиму који ви персонификујете. Да ли ви у својим редовима имате такве људске громаде или сте ипак мало љубоморни на нас. Имате ли нешто лоше да кажете за нашег носиоца листе? Јесте да је професор машинства али није радијатор као ваш.

Ви преостали послушници одлезеће власти,

– можда да положите још један камен темељац за други блок ТЕ и зграду за пензионере,  аеродром, цемантару, болницу – избори ће;

– можда ће ових дана васкрснути, ако знате шта то значи, Грађевинар, Превоз, Трикотажа, Монтер, Војна фабрика, Прехрана, земљорадничке задруге, Јакић…, избори ће;

– можда ћемо увозити радну снагу – требаће нам,  избори ће;

– пут Косаница  – Глибаћи – Бобово захтијева поправку јер је по истом давно (прије тамо неких избора) положен асфалт – избори ће;

– рекултивација рудничких копова је у завршној фази, Пљевља су постала еколошка оаза, отворићете градски базен, купалиште на Боровици а скијалиште кад снијег обијели – избори ће, пожурите!

И све тако док избори не прођу и министри се врате у Подгорицу.

Зато, ако вам је остало бар мало образа и људског достојанства, у шта сумњамо, оставите наше грађане да слободним гласањем изразе своју политичку вољу јер ничија до зоре није горела па неће ни ваша.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here