МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПРЕЗРЕО ГЛАДНЕ И ОПЉАЧКАНЕ РАДНИКЕ

0
1083

Предсједник је јако журио

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПРЕЗРЕО ГЛАДНЕ И ОПЉАЧКАНЕ РАДНИКЕ

Док су запослени у предузећу Комуналне услуге протествовали испред сједишта пљеваљске општине, са транспарентом „Гладни смо“, предсједник Црне Горе и лидер ДПС-а Мило Ђукановић је ушао у салу Скупштине општине без било каквог обраћања поменутим радницима. Ђукановић је уз пратњу полиције и уз изузетно јако обезбјеђење јутрос стигао у Пљевља а потом без било каквог задржавања продужио у Скупштину општине. Ни једног момента није ни покушао да се окрене према окупљеним радницима већ је уз ужурбано поздрављање са предсједником пштине Пљевља Игором Голубовићем, ушао у објекат локалног парламента. Сами радници су узалудно подизали транспарент преко кордона полиције на коме је писало „Гладни смо“ али Ђукановић се није освртао.

Пошто није застао да да било какву изјаву новинарима, ни приликом доласка ни одласка, нијесмо могли дознати да ли је Ђукановић уопште укапирао да се ради о радницима којима није исплаћено 16 плата и који су последњи пут 3. априла добили једну зараду. Можда су му представници пљеваљске општине рекли да се ради о присталицама ДПС-а, јер других грађана није било да му дају подршку.

У сваком случају на овом примјеру се још једном показала исправност народне изреке „да сит гладном не вјерује“, као и да су опаснији „зуби ситог од зуба гладног човјека“.

Сами Пљевљаци су били изненађени, поред чињенице да Ђукановића нијесу сачекале присталице, колико је обезбјеђење ангажовано да се сачува лидер ДПС-а. Народ се у чуду питао због чега се Ђукановић толико плаши када долази у Пљевља. Посебно су сви били изненађени када су полицајци, прије доласка Ђукановића, са псима трагачима тражили експлозивне направе. Mноги су коментарисали да никога није могла полиција одржати на власти, ако га народ неће.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here