ПОЛИЦИЈА И ДАЉЕ САСЛУШАВА ЗБОГ ЛИТИЈА

0
1787

Још их нико није обавијестио да је Тито умро

ПОЛИЦИЈА И ДАЉЕ САСЛУШАВА ЗБОГ ЛИТИЈА

И мјесец дана након што су завршени избори у Црној Гори на којима је послије 30 година Демократска партија социјалиста коначно изгубила власт, Управа полиције Црне Горе наставља са салушавањем особа поводом учешћа у литијама под покровитељством Српске православне цркве.

Најновији примјер стиже управо из Пљеваља, гдје је грађанин З.М. позван у Центар безбједности Пљевља гдје је дао изјаву 30. септембра, а у вези са литијом одржаном 21. јуна ове године!

У својој изјави грађанин је потврдио да је редовно ишао на литије, руководећи се својом добром вољом а од полицијског службеника незванично је обавијештен да на оваквом прикупљању података наводно инсистира Тужилаштво.

Због чега Управа полиције Црна Горе истрајава на оваквим активностима чак три мјесеца након што су се литије које их наводно занимају десиле? Шта раде са подацима које на овакав начин прикупљају о грађанима и имају ли такве активности уопште смисла сем што су и даље у сврху застрашивања и политичког прогањања учесника мирних литијских окупљања у Црној Гори, која су овој земљи донијела промјене након 30 година?

Кад ће неко од ауторитета обавијестити црногорску полицију да је Тито умро 1984. године?

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here