ТУЖИЛАШТВО САСЛУШАЊА НИЈЕ ТРАЖИЛО САД ВЕЋ У ЈУНУ

0
1057

Зашто полиција саслушава грађане због литија послије три ипо мјесеца?

ТУЖИЛАШТВО САСЛУШАЊА НИЈЕ ТРАЖИЛО САД ВЕЋ У ЈУНУ

Након што су из пљеваљске полиције кренули са новом серијом позива и саслушања учесника литије која је одржана 21. јуна, у Основном тужилаштву у Пљевљима смо сазнали да од полиције ових дана нико није тражио да ради тај посао. У Тужилаштву нам је речено да је од полиције тражено да саслушају нека лица пар дана након што је литија одржана и да им није јасно због чега полиција тек сада врши саслушања.

  • Од полиције је тражено да пар дана након одржане литије саслушају неке грађане, речено нам је у Тужилаштву, али нијесу нам могли објаснити због чега полиција саслушава грађане три ипо мјесеца након одржане литије.

Претходних дана пљеваљска полиција је саслушала више лица због учешћа на литији 21. јуна ове године. Незванично смо дознали да је полиција намјерила да саслуша око педесет лица. Нисмо ипак могли дознати ко је у полицији наложио да се овај посао ради са тромјесечним закашњењем и да ли  постоји нека скривена намјера пљеваљских полицајаца да ових дана позивањем на саслушање изазову ново незадовољство грађана. У сваком случају наредних дана покушаћемо да до поменутих одговора дођемо.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here