ПРЕДСЈЕДНИК ОДБОРА ДИРЕКТОРА ПЉЕВАЉСКОГ ВОДОВОДА АБДУЛАХ ШУЛОВИЋ ПОДНИО ОСТАВКУ

0
1018

Прелива ли се криза из „Водовода“ у Општину?

ПРЕДСЈЕДНИК ОДБОРА ДИРЕКТОРА ПЉЕВАЉСКОГ ВОДОВОДА АБДУЛАХ ШУЛОВИЋ ПОДНИО ОСТАВКУ

Извор: Дневни лист „Дан“

Предсједник Одбора директора „Водовода“ Абдулах Шуловић поднио је оставку на ту дужност. Током јучерашњег дана са Шуловићем нијесмо могли ступити у контакт али нам је незванично из више извора, у поменутом предузећу, потврђено да је оставка достављена.

Оставком предсједника Одбора директора у „Водоводу“ се додатно компликује ситуација, посебно што прије неколико дана није усвојен програм рада за наредну годину. Одбор директора овог предузећа је разматрао предложени програм од стране извршног директора Чеда Госпића, али исти није добио потребну подршку.

На сједници која је одржана прије три дана  три од пет  чланова одбора  гласало је против предложеног програма. Против су били чланови Одбора директора који заступају интересе радника, Хилмо Чутурић и Горан Дробњак,  као и представник оснивача – локалне управе Војислав Зиндовић. Подршку програму рада тада је дао Абдулах Шуловић и Мејрема Дрнда. Поменути чланови су као и Зиндовић именовани од стране пљеваљске локалне управе. Међутим, Зиндовић је у вријеме кризе изазване усвајањем Закона о вјерским слободама јавно напустио ДПС и окренуо леђа општинским властима.

Абдулах Шуловић је дугогодишњи функционер ДПС-а. Током протеклих година важио је за оданог партијског челника  и његова оставка у градском „Водоводу“ показује да се криза управљања у овом предузећу шири. Остаје да се види хоће ли се криза из „Водовода“ прелити и у саму локалну управу.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here