НИКОЛА РОВЧАНИН ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ

0
690

Одбор директора Електропривреде Црне Горе одлучио

НИКОЛА РОВЧАНИН ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР ЕЛЕКТРОПРИВРЕДЕ

Одбор директора Електропривреде Црне Горе на данашњој сједници једногласно је изабрао  Николу Ровчанина за извршног директора ЕПЦГ на мандатни периоф од четири године.

Претходно је разријешен дужности досадашњи извршни директор Игор Новељић.

Ровчанин је члан Главног одбора Демократске Црне Горе и портпарол те странке.

  • Новоизабрани извршни директор ступиће на дужност 25. марта, сходно Колективном уговору Компаније. Сједници Одбора присуствовао је државни секретар у Министарству за капиталне инвестиције Марко Перуновић. Одбор директора изразио је очекивање да ће новоизабрани извршни директор, заједно са својим тимом, много успјешније управљати Компанијом у циљу остваривања позитивних резултата националне електроенергетске Компаније, саопштено је из ЕПЦГ.

На сајту Демократске Црне Горе наводи се да је Ровчанин дипломирани правник, од 2009. године запослен је у пљеваљском „Водоводу“, гдје је обављао послове правног референта, секретара Управног одбора, руководиоца Сектора за опште, правне и кадровске послове и савјетника за правне послове. Политичку каријеру започео је 2010. године. Од 2014. године одборник је у Скупштини општине Пљевља, а од 2018. године предсједник Клуба одборника Демократа у СО Пљевља. Потпредсједник је и шеф Изборног центра Општинског одбора Демократа Пљевља, а 2017. године изабран је за члана Главног одбора Демократске Црне Горе.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here