ПРЕДЛОГ ОПТУЖНИЦЕ ЗА ЗЛОСТАВЉАЊЕ НАКОН СКОРО ГОДИНУ ДАНА

0
718

Пљеваљско тужилаштво процесуирало случај пребијања Огњена Мијатовића

ПРЕДЛОГ ОПТУЖНИЦЕ ЗА ЗЛОСТАВЉАЊЕ НАКОН СКОРО ГОДИНУ ДАНА

Основно државно тужилаштво у Пљевљима поднијело је Основном суду оптужни предлог против пет полицијских службеника пљеваљског Центра безбједности због кривичног дјела злостављање на штету Огњена Мијатовића.

Како је саопштено из Тужилаштва оптужни предлог поднијет је против И.Н, В.Б, Р.С, Г.М, С.К, који су службеници Интервентне јединице полиције.

  • Оптужни предлог односи се на поступање полицијских службеника према оштећеном О.М. у вечерњим сатима 13. маја прошле године, у улици Краља Петра у Пљевљима, када је дошло до окупљања већег броја грађана у ужем центру града, наводи се у саопштењу, када су, додаје се, полицијски службеници нанијели лаке тјелесне повреде О.М.

Из ОДТ-а су казали да је оптужни предлог поднијет и против командира Станице полиције у ЦБ Пљевља Милана Јовића. због кривичног дјела помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела.

Подсјећамо да је поменутог датума дошло до спонтаног протестног окупљања грађана у Пљевљима, након хапшења владике Јоаникија и групе свештеника у Никшићу.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here