НИКАД ТОЛИКО НЕИСТИНА У НЕКОЛИКО РЕДАКА КАО КОД СДП-а

0
555

Саопштење за јавност Демократа

НИКАД ТОЛИКО НЕИСТИНА У НЕКОЛИКО РЕДАКА КАО КОД СДП-а

Шовинизам и примитивизам господине Станићу нити станују нити ће икада становати на адреси Демократа. Али, када отворимо врата СДП-а, наићи ћемо на стотине примјера најприземнијих шовинистичких порука пећинских националиста, који се налазе са друге стране исте медаље од оних који баштине тај вокабулар од стране десетак људи у Пљевљима.

И један и други је срамота за сваког часног, поштеног и честитог грађанина које год вјере и нације био. И ваш и њихов шовинизам и примитивизам је проблем грађанске, напредне и проевропске Црне Горе. И тај који упражњавате пред државним институцијама и блокираним саобраћајницама и онај који се чује од неколико људи у Пљевљима, најоштрије осуђујујемо и презиремо.

Поносни смо што нас једни називају антисрбима, а други великосрбима, а у ствари су и једни и други тешки пећински националисти и мрзитељи свих нација, а љубитељи само свог џепа.

Станић се поноси чињеницом што заједно са другом страном исте медаље организује протесте против Владе Црне Горе на којима се чују поруке: „За дом спремни“, „Чавоглаве“ из добро познатог репертоара, уз бруталне увреде на рачун највиших државника које нису достојне цитата нити понављања.

Прочитали смо на стотине саопштења против Демократа, али никад нијесмо оволико неистина у неколико редака.

Протест нијесу организивале Демократе, нити у томе учествовале. Али сад вас да питамо јесте ли били на протесту на којем су се чуле поруке „бандо издајничка“ уз фашистичке покличе и насиље?

А још нешто да вас питамо господине Станићу, да ли бојкотујете изборе у Херцег Новом зато што немате цензус или због пандемије? Ако је то тако, шта ћете на протестима?

Нећемо се посебно освртати на бруталну лаж о гласању за улицу Павла Ђуришића у Беранама, јер је то лаж  која је више пута раскринкана, а све лажи су као што је познато дио идентитетске машинерије два шовинистичка блока.

На крају, примјећујемо да из Станића провејава глас оних који су јуришали на Сребреницу пунећи тенкове док је Станић држао бидоне. Из Станића провејава и глас Светозара Маровића, а све што Свето каже то и слаже. Очигледно је Мирко добро савладао технике Светове манипулације, само за разлику од Света Мирко неце стићи ни до Чачка.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here