МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ДИРЕКТОР РАДИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

0
762

Нови директор Радија Црне Горе је Милан Кнежевић, некадашњи директор РТВ Пљевља.

Кнежевић је рођен у Пљевљима 1963, гдје је завршио основну школу и гимназију. Дипломирао је на Одсјеку за српско-хрватски језик и јужнословенску књижевност на Филозофском факултету у Никшићу.

Од 1990. до 1992. радио је у просвети, потом у привреди 1995, а у периоду 1995-1999. радио је као новинар у Информативном центру Пљевља. Од 2002. до 2006. обављао је функцију главног и одговорног урредника ,,Пљеваљских новина”.

У периоду 2006-2015. био је директор Јавног радио-дифузног сервиса локалног јавног емитера Радио-телевизије Пљевља. Од 2015. до јуна ове године био је уредник Редакције докуметарног програма Радио-телевизије Пљевља.

Боравио је на многобројним семинарима и новинарским курсевима, између осталог и у САД-у (2005). У више сазива био је члан оргна управљања Удружења локалних јавних емитера ЦГ, као и комисија и радних група за анализу/израду/измјене медијског законодавства.

До ступања на дужност директора Радија Црне Горе био је запослен као стручни сарадник у Служби за корпоративне комуникације Рудника угља АД Пљевља.

Поред Кнежевића на конкурс за директора Радија Црне Горе били су пријављени Милутин Томашевић и Иван Томашевић.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here