ДЕМОКРАТЕ ТРАЖЕ ИСТРАГУ БРКОВИЋЕВИХ ПОСЛОВА У ПЉЕВЉИМА

0
332

У сједишту пљеваљског ОО Демократске Црне Горе одржана конференција за штампу

ДЕМОКРАТЕ ТРАЖЕ ИСТРАГУ БРКОВИЋЕВИХ ПОСЛОВА У ПЉЕВЉИМА

Током конференције за штампу, организованој у сједишту пљеваљског Општинског одбора Демократске Црне Горе, представници поменуте партије су позвали  истражне органе да провјере пословање „Вектре“ и на подручју Пљеваља. Демократе су поздравиле крај петнаестогодишње ере Драгана Брковића и, како су казали, крај петнаестогодишњег уништавања пљеваљских привредних и природних ресурса.

-Након више од 15 година израбљивања пљеваљских ресурса,након више од 15 година понижавања и малтретирања пљеваљских радника и сиротиње, након више од 15 година уништавања шума и гушења малих концесионара, дочекали смо да један од симбола претходне власти, тајкун Драган Брковић буде приведен због свих непочинстава које је у свом пословању учинио према црногорској привреди – казао је функционер Демократа Бојан Крвавац и поздравио хапшење Брковића.

Крвавац је подвукао да су највеће злоупотребе од стране „Вектре“ почињене на простору пљеваљске општине.

-Овим путем желимо да скренемо пажњу свих релевантних државних органа, судских инстанци и Владе Црне Горе да су незаконите радње и економско дивљање Драгана Брковића били много већи у Пљевљима и у компанији “Вектра-Јакић” него што је то случај у другим фирмама које је овај тајкун близак режиму ДПС-а посједовао у свом власништву – закључио је Крвавац.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here