НОВИ КРОВНИ ПОКРИВАЧИ

0
316

У насељу Гаговића Имање „Техноградња“ довршава послове из прошле године

НОВИ КРОВНИ ПОКРИВАЧИ

Радови на замјени кровних покривача на станбеним објектима у  насељу Гаговића имање последњих дана се приводе крају. Како смо дознали у локалној управи, ради се о пословима чија је вриједност 100 хиљада евра и које изводи пљеваљско предузеће „Техно-градња“.

-Ови послови су уговорени још прошле године, али услед прекида грађевинске сезоне нијесу могли да се доврше. Сасвим је сигурно да ће ове године бити окончани прије завршетка грађевинске сезоне – казао нам је директор Службе за изградњу и развој Ненад Рубежић, уз појашњење да ће се завршетком ових послова ријешити веома битно питање замјене дотрајалих кровних покривача.

Иначе, многи становници из насеља су незадовољни што се кровни покривачи не мiјењају на свим станбеним објектима, већ само на једном дјелу.

-Стручне службе су процјениле које кровне покриваче треба прво замијенити и према том плану се и изводе послови – каже Рубежић.

Када су у питању ови радови, током прошле јесени је само замјењен кровни покривач на једној згради, док су радови на замјени преосталих кровних покривача почели у јулу мјесецу ове године. Тренутно се послови истовремено изводе на два станбена објекта, што говори да је интезитет иостих појачан и да треба очекивати да ови радови буду брзо завршени.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here