ИСПОРУКЕ УГЉА ГРАЂАНИМА

0
469

Саопштење за јавност Рудника угља АД Пљевља

ИСПОРУКЕ УГЉА ГРАЂАНИМА

Рудник угља АД Пљевља обавјештава све грађане општине Пљевља да ће вршити испоруку угља са класирнице Догање (Сепарација) сваког радног дана и суботом у редовном радном времену. Међутим, уколико буде потребе, истичу из Рудника, купљени угаљ ће бити испоручиван и у продуженом термину, а све у циљу правовремене и ефикасне дистрибуције угља, при чему ће се водити рачуна да сваки заинтересовани грађанин буде задовољан услугом и квалитетом производа.

Из Рудника су саопштили да су услугу превоза угља и ове године обезбиједили у режији ове компаније за све купце на територији града, и то на удаљености до 5 км од погона у Догањама. Они су апеловали на све грађане да се благовремено јаве за преузимање угља код отпремача у циљу прецизног евидентирања на списак, на основу којег ће се вршити реализација услуга, наглашавајући да се, приликом посјете Сепарацији, поштују прописане здравствене препоруке и мјере.

Извршни директор компаније Милан Лекић изјавио је да ће Рудник угља, као друштвено одговорна компанија, увијек водити рачуна о интересима грађана Пљеваља, преузимајући све неопходне и предвиђене активности и по овом питању.

-Интереси наших грађана су на првом мјесту, због чега смо донијели одлуку да продужимо рад суботом, али и радним данима, како бисмо испоштовали све њихове захтјеве и потребе, и испоручили квалитетан угаљ нашим суграђанима. Искористио бих ову прилику да информишем јавност да ћемо у октобру мјесецу, на основу претходно прибављених потврда, подијелити помоћ у износу од једне тоне пензионерима, социјално угроженом становништву, вјерским заједницама и појединим невладиним организацијама попут ,,Зрачка наде“ – саопштио је Лекић.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here