РОК ПРОШАО А КРАЈ СЕ НЕ НАЗИРЕ

0
1070

Запело на градњи пута Вруља – Мијаковићи

РОК ПРОШАО А КРАЈ СЕ НЕ НАЗИРЕ

Иако су радови на изградњи пута Вруља –Мијаковићи требали да буду завршени до 8. јуна, на терену нам је речено да још увјек није урађена ни половина посла. Из Управе за саобраћај се не оглашавају, а рок од 13 мјесеци за завршетак посла је већ истекао. Не оглашавају се ни из компаније „Технопут-МНЕ“, која иначе изводи ове радове чија је вриједност 9 милиона еура. Са њиховим завршетком Пљевља би се преко села Мијаковића повезала на квалитетнији начин са Бијелим Пољем, а овај пут би требао да буде и алтернативни правац у моменту када се буде реконструисао мост на Тари.

О самим радовима дознали смо највише од мјештана Вруље и Мијаковића, који су нам рекли да су радови почели прошле године и да се вриједно радило до јесени. Потом је уследио застој до почетка јуна. Мјештани не желе јавно да причају о овим проблемима, али су нам казали незванично да завршетак посла треба очекивати крајем наредне године.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here