ГОЛУБОВИЋ У ПРЕКРШАЈУ

0
940

На отварању градње новог вртића

ГОЛУБОВИЋ У ПРЕКРШАЈУ

Више није вијест да је владајућа ДПС, упркос свим законским мјерама, у сред изборне кампање положила неки камен темељац, започела пут или макар пустила у рад неки лифт.

Вијест је оно што пара очи свим грађанима, који се муче што због короне што због мјера против короне, претурајући све то преко сопствених леђа и новчаника.

У сред привредног хаоса и недаћа, због губитака које трпе у пословима од којих им зависи живот, грађани морају својим очима да гледају како се казне за непридржавање антиепидемијских мјера врло селективно и врло циљано примјењују.

„Идеалан“ примјер дао је предсједник општине Пљевља Игор Голубовић, који се на званичном почетку градње новог вртића на Гукама појавио без маске, иако су оне обавезне на отвореном простору, уз строго кажњавање за неношење истих!

На мјесту на ком треба да се гради давно обећани вртић Голубовић је положио камен темељац заједно са директором Управе јавних радова Решадом Нухоџићем.

Могуће понесени овим примјером и неки други учесници овог догађаја били су такође без маски…

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here