НАЈИСКРЕНИЈА ПОДРШКА ЛИСТИ „ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА“  

0
472

Саопштење Клуба младих ОО НСД Пљевља

НАЈИСКРЕНИЈА ПОДРШКА ЛИСТИ „ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА“  

Увјерени смо да су грађани Никшића препознали храброст, искреност, добронамјерност носиоца листе Марка Ковачевића. Марко је од своје осамнаесте године борац против неправде, безакоња, једноумља које је било заробило нашу лијепу државу Црну Гору. 30. августа 2020. године грађани Црне Горе су изабрали бољу будућност, а сада 14. марта часни Никшићани ће одбранити свој град од вишегодишње похаре ДПС-а.

Никшићани су препознали прави пут, препознали су мудрост, знање и интелигенцију. Листа „За будућност Црне Горе“, на челу са достојним носиоцем Марком ће несумњиво након побједе 14. марта учинити све како би Никшић заживио, подмладио, просперирао и постао град будућности, а не прошлости Црне Горе!

Оштро осуђујемо посљедње немиле догађаје у Никшићу, али свјесни да ће то постати прошлост, не желимо да дајемо на значају њиховим починиоцима. Слобода ће бити правило, а не изузетак! Поносни смо на наше младе колеге и активисте, који својим трудом и енергијом упркос тежњама ДПС-а да их заплаше, храбро воде побједничку кампању.

  1. марта се исписује будућност не само Никшићана, већ свих грађана Црне Горе. Пад ДПС-а ће тога дана учинити још један корак на путу ка њиховој прошлости!

4 је твој и наш избор!

За будућност Никшића!

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here