НОВИ РЕД ВОЖЊЕ ДО ШУЛА И ГРАДЦА

0
548

Након жалбе грађана

НОВИ РЕД ВОЖЊЕ ДО ШУЛА И ГРАДЦА

Након бројних жалби житеља мјесних заједница Шула и Градац на термин поласка аутобуса из Пљеваља према овим насељима из локалне управе, која субвенцира превоз, саопштено је да се од 2. марта примјењује нови ред вожње. Тако сада аутобус према Градцу и Шулима са градске аутобуске станице полази у 5:30 часова, а повратак из Шула је у 6:20. Други полазак из Пљеваља за Шула је у 13:50 часова, а повратак из Шула у 14:50 часова. Уведена је и посебна линија пазарним данима, са поласком из Пљеваља у 8:45 часова и повратком из Шула у 9:45 часова.

Становници поменутих мјесних заједница су се жалили недавно да им уведена аутобуска линија у 8:45 часова из Пљеваља са повратком из Шула у 9:45 часова, не одговора. Исто тако им није одговарала ни линија у 12:45 из Пљеваља са повратком у 13:45 из Шула. Они су своје ставове правдају чињеницом да ако из насеља Шула средњошколци требају да су у школи у 7:30, да на часове не могу да стигну ако им је полазак аутобуса сат времена касније. Исто су се жалила старија лица, која нијесу могла да стижу у Пљевља на љекарске прегледе.

Није прихваћено да викендом имају превоз, већ ће се нерадним данима морати сналазити на други начин да дођу до града.

Подсјећамо, насеља Шула и Градац су прошле године у августу остала без аутобуског превоза, који је обновљен од јануара ове године.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here