ПЉЕВАЉСКЕ ДЕМОКРАТЕ ОРГАНИЗОВАЛЕ ПРИЈЕМ ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ

0
891

Саопштење за јавност

ПЉЕВАЉСКЕ ДЕМОКРАТЕ ОРГАНИЗОВАЛЕ ПРИЈЕМ ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ

Уз поштовање ковид мјера, јуче је Општински одбор Демократа у Пљевљима организовао пријем за нове чланове партије. Демократе с поносом истичу да се посљедњих мјесеци биљежи масовно приступање грађана и снажна подршка Демократској Црној Гори, што је доказ искрене, доследне и посвећене политике утемељене на идеји помирења, поштовања грађанских права и снажном економском развоју.

Предсједник ОО Милојица Тешовић истакао је да су Демократе у Пљевљима прије 5 година кренуле из мале просторије са неколико десетина људи, а да се данас чланство броји у хиљадама. Ово је потврда континуираног раста велике демократске породице, која се свакодневно шири. Тешовић се захвалио и пожелио добродошлицу новим члановима и изразио увјерење да ће рад и политика Демократске Црне Горе добити и резултатску потврду на првим наредним изборима.

Функционер Демократа и изврни директор ЕПЦГ Никола Ровчанин рекао је да је Демократска Црна Гора данас темељ, фактор стабилности и гарант очувања народне воље изражене 30. августа. Огромна подршка Демократама која се осјећа и јасно уочава у сваком насељу, улици и селу, резултaт је поштене и искрене политике која треба да служи на понос сваком члану и симпатизеру.

-Када је горело, ми смо били ти који су гасили политичке пожаре; када су се бранила основна људска права, заложили смо се храбро и масовно; када су сви лагали зарад ситних политичких поена, ми смо говорили истину колико год била тешка, али смо остали доследни и одржали смо своју ријеч – истакао је Ровчанин похваливши конкретне резултате, с акцентом на дјечје додатке, бесплатне уџбенике, повећање минималне зараде и пољопривредних пензија, као и на појевтињење електричне енергије.

Никола Ровчанин

Ровчанин је најавио извијесну реализацију инвестиција у Пљевљима, ХЕ Отиловићи, топлификацију града и еколошку реконструкцију ТЕ Пљевља. Он је додао да убједљиву побједу локалне опозиције у Пљевљима на предстојећим локалним изборима више нико не доводи у питање.

-Данас се налазимо између два екстремна политичка пола и суочаваммо се са онима који калкулишу и опструишу намјеру државе да обезбиједи вјерска права, што смо сви могли видјети у случају устоличења митрополита на Цетињу, али чувамо нашу искрену политичку идеју снажно усмјерену ка европској будућности Црне Горе и бољем животу свих грађана. Ту идеју никад масовније и отвореније грађани нису подржавали као данас, што нам је мотив да наставимо још мотивисаније и снажније – закључио је Ровчанин.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here