ГРАЂАНИ ИСМИЈАВАЈУ НОВА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА ДПС-а

0
695

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

ГРАЂАНИ ИСМИЈАВАЈУ НОВА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА ДПС-а

Последњих дана грађани општине Пљевља исмијавају нова лажна обећања ДПС аутократа и причају вицеве о аеродромима, пругама и обећаних 100 милиона еура Душка Марковића. Умјесто да објасните грађанима гдје је цементара са 1000 радних мјеста, гдје је други блок Термоелектране, гдје су зграде за пензионере и војнике, гдје су асфалтирани путеви, гдје су топлификација и Топлана, гдје је пруга Пљевља – Бијело Поље, шта је са шумама и ријекама, зашто и даље нема ни једна једина инвестиција и зашто нема нити једно једино ново радно мјесто, ви се хвалите Домом културе који се гради 15 година, Пљеваљским парком који постоји више стотина година и пројектом центра града које сте преписали од Демократа.

Да ли мислите да се грађани Пљеваља не сјећају да сте отпустили 5000 радника? Да ли мислите да су заборавили на десетине до темеља уништених и опљачканих фабрика? Мислите ли да не виде како су на стотине ваших функционера постали милионери? Све сте уништили и распродали, од шума, ријека и поља, преко фабрика и зграда, па до имовине вјерских заједница.

И данас покушавате да новим обећањима, пресјеченим врпцама и изборним каменом темељцем опет обманете грађане Пљеваља. Ако сте мислили да удбашким подметачинама из идеолошко идентитетске лабораторије у виду графита по зидовима подијелите грађане и да на крилима мржње и свађа опет политички профитирате, овога пута сте се преварили.

Ништа вам неће помоћи да зауставите процес помирења Црне Горе. Неће вам успјети да посвађате браћу, колеге, комшије и пријатеље. Нећемо дозволити да нас пребројавате и сврставате у торове. Готово је. Узалуд су вам притисци, шпијунирања и кажњавања коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“ која вам је трн у оку, која разара ваше редове и раскринкава вашу политику мржње и криминала. Зато нема дана када неко из ваших редова не приступи нашој коалицији. Обећали смо да ћемо вас политички нокаутирати. Гледајте.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here