КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗБОГ СУМЊЕ НА ЧЕДОМОРСТВО

0
1107

Обдукција потврдила убиство бебе

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗБОГ СУМЊЕ НА ЧЕДОМОРСТВО

Пљеваљско тужилаштво наложило је Полицији да поднесе кривичну пријаву против Д.К. (37) због сумње да је починила кривично дјело убиство дјетета при порођају. На такав потез Тужилаштво се одлучило након извршене обдукције тијела новорођенчета.

– Поводом проналаска беживотног тијела бебе дана 11.8.2020. године у купатилу једне породичне куће у насељу Горњи Комини, општина Пљевља, Основно државно тужилаштво у Пљевљима је, након достављања обдукционог записника, Управи полиције Центар безбједности Пљевља наложило да се против једног лица (Д.К.) поднесе кривична пријава због кривичног дјела убиство дјетета при порођају, саопштено је јуче из пљеваљског тужилаштва.

Д. К. је прије десет дана у пљеваљско породилиште довезена у изузетно тешком стању. Након интервенције љекара на заустављању крварења, дошло се до закључка да је крварење подстакнуто порођајем. Читав случај је пријављен Полицији, а како смо дознали полиција је наредног дана пронашла беживотно тијело дјетета у машини за прање веша. Тијело је прослијеђено на обдукцију, а налаз обдукције је потврдио да се ради о убиству.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here