КАРАВАН МИРА И АЛЕКСА БЕЧИЋ НА УДАРУ ПОЛИЦИЈЕ У ПЉЕВЉИМА

0
846

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

КАРАВАН МИРА И АЛЕКСА БЕЧИЋ НА УДАРУ ПОЛИЦИЈЕ У ПЉЕВЉИМА

„Караван мира“ и Алекса Бечић нашли су се данас на удару полиције и већ 6 сати им се не дозвољава да уђу у центар Пљеваља.

Наиме, цијели град се од јутрос налази под опсадом због посјете црногорског Ким Џон Уна, како га, не дај Боже, не би омели неки гладни радници или незадовољни грађани у његовом стенд ап наступу који је за данас планиран у Пљевљима.

Демократе се од самог успостављања „Каравана мира“ налазе на удару полиције и разних државних и мафијашких организација, али данашња забрана уласка у град превршава сваку мјеру.

Скандалозно је понашање полиције која умјесто да ради у интересу и у циљу заштите грађана, штити диктатора и грађанима не дозвољава да уђу у центар града. Дакле, када диктатор дође, сви осим најлојалнијих се морају удаљити, да се случајно ни птица у лету не би насмијала његовим небулозама које ових дана изговара широм Црне Горе.

Овакво поступање демонстрација је насиља које грађани више не желе да гледају у својој држави. Грађани желе мир, сигурност и просперитет. Зато је мир када полиција служи грађанима, а не диктатору.

Зато презентјемо јавности неколико видео записа који свједоче о данашњој опсади Пљеваља и директних удара полиције на Алексу Бечића и коалицију “Мир је наша нација”, по налогу Ђукановића и Марковића.

Пет видео записа на линку:  https://we.tl/t-P54TKbXRDQ  

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here