НАСТАВЉАЈУ СЕ САСЛУШАЊА, ОКО 50 ГРАЂАНА НА СПИСКУ

0
1647

У Центру безбједности Пљевља

НАСТАВЉАЈУ СЕ САСЛУШАЊА, ОКО 50 ГРАЂАНА НА СПИСКУ

Информација коју је пренио портал ПВСвитање о саслушањима у пљеваљској полицији, а поводом литија одржаних у Пљевљима прије парламнтарних избора 30. августа, на којима је развлашћена Демократска партија социјалиста, нису плод параноје него активности које Управа полиције Црне Горе заиста спроводи.

Саслушања су настављена и данас а једну од изјава том приликом датих уступио нам је суграђанин Андрија Станић, иначе више пута током ове године саслушаван поводом литија. Станић је данас дао изјаву поводом литије одржане 21. јуна, у којој је нагласио да је ишао својом вољом на све литије, да се придржавао свих прописаних епидемиолошки мјера и да сматра да је до раста броја инфицираних дошло због селективне примјене закона.

Иначе, према незваничним али поузданим подацима којима располаже ПВСвитање, на списку грађана од којих се узимају изјаве налази се око 50 имена.

Према, такође незваничним, информацијама из Управе полиције активности које сада спроводи полиција обављају се по налогу Тужилаштва. По другом извору ријеч је о активностима које самоинцијативно спроводи Управа полиције.

ПВСвитање за сада није у прилици да са потпуном поузданошћу објави имена налагодаваца последњих политичко-полицијских активности, али мислимо да ће се то ускоро десити.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here