ХАРИС ЂУРЂЕВИЋ НАЧЕЛНИК ЦБ ПЉЕВЉА?

0
3446

Пљевљаци у невјерици

ХАРИС ЂУРЂЕВИЋ НАЧЕЛНИК ЦБ ПЉЕВЉА?

Извор: ИН4С

Портал ИН4С тврди да има поудане информације да ће ускоро бти смијењен начелник Центра безбједности Пљевља Драган Славуљ и умјесто њега постављен Харис Ђурђевић. У тексту ИН4С се даље каже:

  • Како сазнајемо, Ђурђевић, је у Пљевљима препознат као полицајац који је  малтретирао, приводио па и псовао учеснике величанствених литија.
  • Молимо Брђанина да то не ради јер ако то уради Пљевља ће изаћи испред ЦБ Пљевља и блокирати га. Нећемо такве људе на челу ЦБ Пљевља, казали су грађани Пљеваља, који су нам доставили информацију о могућем постављењу Хариса Ђурђевића.

У тексту се даље каже да реаговање грађана преносе у цјелини:

  • Овим путем ми забринути грађани Пљеваља желимо да обавјестимо Владу Црне Горе да се не слажемо са њиховом одлуком о именовању новог начелника ЦБ Пљевља Хариса Ђурђевића умјесто Драгана Славуља. Под један информације о постављању Ђурђевића су нам јављене јутрос и 100% тачне, тако да нам не можете рећи да су лажне.
    Под два хоћете да нам поставите Хариса умјесто Драгана, а исти Харис је на једном од тих њихових колегијума изјавио да би ситуацију са „молерима“ и „литијашима“ ријешио лако, ПО МЕТАК У ЧЕЛО ГЛАВНИМА И РИЈЕШЕНА СТВАР. А Пљевља су мала и све се сазна.
    Овим путем желимо да вас обавјестимо да су Пљевља град који је својим литијама и предизборним радњама донио највећи допринос у обарању тридесетогодишње владавине ДПС-а. Ми смо се борили против ДПС батинаша од којих ви сада једног од њих желите да поставите за Начелника ЦБ Пљевља. Ви се изгледа држите пароле „СЈАШИ КУРТА ДА УЗЈАШЕ МУРТА“, петицију коју смо вам послали је била против НАЧЕЛНИКА КОМАНДИРА И ИНСПЕКТОРА БАТИНАША, а не да нам једног од тих инспектора батинаша поставите за начелника. Због чега нам забадате нож у леђа после силних и предизборних и пост-изборних обећања да ће вам Пљевља као индустријски град представљати нешто више него што је представљао ДПС-у и њиховим пљачкашима који су из Пљеваља однијели све и од најбогатијег града РУДАМА И МИНЕРАЛИМА, ШУМАМА, ВОДАМА, ТЕРМОЕЛЕКТРАНОМ направили најсиромашнију општину у Црној Гори. Да ли ви то исто настављате стопама оних против којих смо се борили. Треба ли да се боримо и против вас које смо довели.
    Драга господо из Владе Црне Горе, Министарства унутрашњих послова, господине Брђанин имате толико избора за постављање новог начелника ЦБ Пљевља тако да не желимо БАТИНАША ХАРИСА ЂУРЂЕВИЋА. Тај инспектор је познат по привођењу, малтретирању, вријеђању и пребијању учесника литија. Уколико њега поставите грађани ће изаћи на улицу и блокирати ЦБ и неће се разићи док грешку не исправите. Поштовани господине Брђанин, дођите у Пљевља и ријешите ситуацију.
    Забринути грађани Пљеваља.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here