ПОКЛОН ЗА ПЉЕВЉАКЕ 58. МОСИ „КОЛАШИН 2023“

0
315

Традиционално највећа омладинска спортска манифестација, 58. МОСИ игре биће одржана у периоду од  5. до 9. јула 2023. године у Колашину. Овогодишње МОСИ ће обухватити 28 општина, а општина Пљевља наступа са 120 спортиста распоређених у 10 дисциплина – кошарка, рукомет, мали фудбал, одбојка на пијеску, атлетика, стони тенис, карате, риболов, стрељаштво и шах.

Поред такмичарског дијела, посјетиоци ће моћи да уживају и у богатом музичком програму, гдје ће их 5. јула забављати Пеђа Јовановић, 6. јула Ана Кокић, 7. јула Амадеус Бенд, док ће последње вечери, 8. јула, посјетиоци моћи да уживају у наступу Наташе Беквалац.

Овим путем обавјештавамо заинтересоване грађане и грађанке Пљеваља, да ће општина обезбиједити по један аутобус до Колашина и назад, у виду једнодневног излета, како би грађани могли погледати и подржати наше спортисте, а након тога уживати у музичким концертима које организује општина Колшин заједно са ТО Колашин.

Свечани испраћај спортске експедиције, заказан је 5. јула у 11.00 часова испред општине Пљевља. Полазак аутобуса за суграђане је 5, 6, 7 и 8. јула 2023. године у 16.00 часова испред општине Пљевља.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here