АЛЕН ШТУЛИЋ ВРАЋА НА РУКОВОДЕЋА МЈЕСТА У РУДНИКУ УГЉА НЕКАДАШЊЕ САБОРЦЕ ИЗ ДПС-а

0
711

Шљукић опет „чува“ Рудник угља 

Вршилац дужности извршног директора Рудника угља Ален Штулић именовао је за свог савјетника за безбједност познатог ДПС активисту Милка Шљукића. Штулић и Шљукић су успјешно сарађивали и у моменту када су били активисти Демократске партије соцјалиста. Истини за вољу Штулић је ДПС напустио након пораза ове партије на парламентарним изборима 2020. године, а Шљукић је остао у овој партији. Приликом смјене ДПС кадрова, Шљукић је у Руднику угља безуспјешно покушавао да организује отпор новој управи. Након смјене Милана Лекића са мјеста извршног директора и доласка на исту позицију Алена Штулића познати ДПС „спавачи“ се опет активирају, што се види и на примјеру Шљукића. 

Портал ИН4С 2020. године, у вријеме литија, означио је Милка Шљукића,  уз Голуба Ђондовића и још неколико ДПС активиста у Руднику угља, као одговорна лица за уклањање табле на брду Боровац, на којој је била исцртана тробојка. У Пљевљима се тих дана говорило да Шљукић од стране бивше власти има задужење да прати који радници из Рудника угља учествују у литијама. 

Он је повезиван и са групом која се стара да се обезбједе новчана средства за ДПС, као и за многе друге партијске активности. Шљукић се повезивао и са појединим лицима из безбједносних структура, који су иначе извршавали само партијска наређења. Како смо незванично сазнали наредних дана на управљачке позиције биће доведени нови чланови ДПС-а.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here