НОВА ДОНАЦИЈА РУДНИКА УГЉА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ

0
94

Купују ново санитетско возило

Рудник угља донирао је 50.000 евра Општој болници Пљевља за набавку новог санитетског возила. Одлуку о донацији директору Опште болнице Пљевља Саши Грбовићу уручио је предсједник Одбора директора Рудника угља Милош Остојић.

-Ова донација је од немјерљивог значаја за нашу Установу, обзиром на свакодневне потребе превоза пацијената у друге Установе на даље лијечење и дијагностику. Стога је неопходно обнављање и осавремењивање возног парка који је важан сегмент и техничка потпора пружању услуга пацијентима. Рудник угља континуирано настоји да помаже Општу болницу Пљевља кроз вриједне донације којима се значајно унапређује процес рада и функционисања наше Установе. Истичемо да је и у прошлој години набављено једно санитетско возило захваљујући донацији ове компаније. Такође, прије двије године, значајним учешчем у обезбјеђивању средстава за набавку новог скенера, Рудник угља је помогао у рјешавању проблема дијагностике са којим смо били суочени, казао је др Грбовић.

Приликом уручивања Одлуке о донацији, Општа болница Пљевља је додијелила захвалницу Руднику угља, као скромни али искрени и пријатељски знак пажње и захвалности за значајну и дуготрајну помоћ и подршку.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here