У ДПС-у ПРИЛИКОМ ПРЕСЕЉЕЊА ЗАБОРАВИЛИ НА ЗАСТАВУ

0
262

Иако из Демократске партије социјалиста често стижу оптужбе да актуелна општинска и државна власт не поштују државне симболе, ових дана се пред некадашњим сједиштем ове партије у Пљевљима може видјети поцијепана државна застава. Прије неколико мјесеци поменута партија је, по налогу општинске управе, напустила просторије у улици Бошка Бухе. Приликом пресељења у просторије у улици Мила Перуничића државна застава на старој адреси је остављена. У међувремену вјетар је поцијепао  заставу и сада је јако ружно видјети како се поцијепана застава налази на копљу. 

Из ДПС-а по овом питању не реагују, док грађани Пљеваља у шали тврде да је поцијепана застава најбоља слика ситуације у овој партији. Има и оних грађана који тврде да би представнике ове партије требало позвати на одговорност јер се на овај начин понижавају државни симболи. 

У сваком случају, остаје да се види хоће ли представници поменуте партије уклонити поцијепану државну заставу или ће иста остати на поменутој локацији до потпуног уништења.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here