РАДНИЦИ ВОДОВОДА ЗАВРШАВАЈУ ПОСЛОВЕ ПРИЈЕ УГОВОРЕНОГ РОКА

0
81

Добра организација посла, сигуран успјех

Захваљујући доброј организацији рада, немјерљивом доприносу и преданом раду запослених у ДОО „Водовод”-у Пљевља чији је радни дан трајао и по 15 часова, завршен је пројекат реконструкције канализационе мреже од мотела „Водице” до градског стадиона. Наведени пројекат завршен је за 15 радних дана, а 45 дана прије уговореног рока. 

Поред својих свакодневних обавеза и активности на одржавању водоводне и канализационе мреже, поред овог пројекта „Водовод” је у исто вријеме био ангажован и на изградњи сеоског водовода у Косаници у дужини од 800 м, као и на извођењу радова на водоводној мрежи у Бихаћкој улици. И ови пројекти реализовани су у рекордном року. Да су запослени у „Водоводу“ показали одлучност у раду могло се видјети и по раду у ноћним сатима. 

-„Водовод” ће се препознавати по раду, динамици и квалитету изведених радова, уколико нам се као и до сада буду повјеравали важни задаци. У наредном периоду настављамо још интензивнијим темпом, јер желимо да кроз одговорност у раду постигнемо рекордне резултате који ће бити примјер одговорног и квалитетног пословања. Само  напорним радом и бескомпромисним залагањем учинићемо све да вратимо „Водовод” на пут препорода и напретка, казао је извршни директор овог предузећа Младен Јаћимовић.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here