ПЉЕВАЉСКА ПОЛИЦИЈА БЕЗ НАЧЕЛНИКА

0
250

Може ли Србин бити начелник?

Након што је досадашњи начелник пљеваљске полиције Харис Ђурђевић распоређен на послове у Бијело Поље, мјесто првог човјека у пљеваљској полицији је упражњено. Како смо дознали у пљеваљској полицији, послове покрива командир полиције Благоје Живковић и први човјек криминалистике Ђорђе Перовић.

Када ће бити именован нови начелник за сада се не зна, али се може очекивати да ће он бити из такозване „ДПС гарде“. Посебно имајући у види,  да су у протеклом периоду највише напредовали полицајци који су се истицали у доказивању оданости према Демократској партији социјалиста. 

Сигурно је да у полицијским структурама у Подгорици и не размишљају да на позицију начелника полиције именују човјека који се досада изјашњавао да припада српском народу. Таквим потезом би се показало поштовање према већинском народу у Пљевљима. Посебно што је досадашња пракса била да се уклањају полицајци који се изјашњавају да су Срби. То најбоље показује чињеница да је у вријеме ДПС власти у пљеваљској полицији радило само осам Срба.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here