СМИЈЕЊЕНИ ЏАРИЋ, ГОМИЛАНОВИЋ И ЂАЧИЋ

0
410

У менаџменту Рудника угља само Демократе обезбијеђене

Судећи по најновијим кадровским промјенама у менаџменту Рудника угља, тренутно су у директорским фотељама једино сигурни директори из редова Демократске Црне Горе. Последњих дана и недеља са директорских позиција су смијењени они директори који су били чланови Нове српске демократије или су из ДПС-а прешли у Нову. Тако је са мјеста директора Правне службе смијењен Петар Џарић а на његово мјесто је именован Емил Катана. Са функције директора смијењени су Јагош Гомилановић и Славиша Ђачић, а на њихова мјеста су именовани Мирослав Ђуришић и Драган Вранеш

Истини за вољу са функције финасијског директора већ раније је отишао Михаило Потпара, који је важио за кадра Демократа, а на његово мјесто је дошао Јадранко Лончар. Потпара ипак није смијењен, већ је у једном моменту обављао функцију извршног директора. Сада обавља послове савјетника и у овом случају се не може говорити о смјени. 

Нажалост не дешава се први пут да су чланови Нове српске демократије једино незаштићени, без обзира да ли су они директори, пословође или обични радници. Тако је у Руднику угља али и у многим другим предузећима, гдје је Држава већински власник.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here