ВЛАДА НЕ ВАЉА, О ДПС-у НИ РИЈЕЧИ

0
904

Ђачић јавно скинуо маску подршком СДП-у

ВЛАДА НЕ ВАЉА, О ДПС-у НИ РИЈЕЧИ

У изјави Телевизији Вијести након „инаугурације“, односно званичне промоције у нову ударну песницу СДП-а, бивши предсједник општине Пљевља Мирко Ђачић потврдио је да на списку криваца за ситуацију у којој се налази Црна Гора, ни након тридесетогодишње владавине, не види ДПС:

  • Држава је све више дужна, висока је стопа незапослености, радних мјеста је све мање, низак је животни стандард, корупција је скоро па незаустављива, а пут Црне Горе ка ЕУ скоро па потпуно заустављен. Још један мандат овакве Владе и нама је гарантовано мјесто негдје на периферији Европе.

А зашто СДП Ђачић је такође сликовито објаснио:

  • Подржаћу СДП зато што је спреман на суштинске реформе које могу бити и болне у наредном периоду да би се динамичније и брже ишло ка Европској унији, да нема више празне приче на ту тему. Моја одлука је да дам подршку СДП-у због тога што је својевремено, још док је била у власти, штитила државне интересе и државне ресурсе, наводе Вијести Ђачића.

Шта је остало од државних интереса и ресурса које је штитила СДП заједно са ДПС-ом двије деценије свима је видљиво, али је остала тајна кога то кривцем сматра Ђачић. Само броја 2?

Једино што није непознаница јесте да његово политичко биће опет жели власт. Са ДПС-ом а преко СДП-а.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here