СВЕ ВИШЕ КРИВИЧНИХ ПРИЈАВА ЗБОГ ШУМСКИХ КРАЂА

0
133

Након бројних контрола од стране запослених у Управи за газдовање шумама и ловиштима, поднијето је више кривичних пријава.  Како је саопштено из Управе, изненадне контроле како терена, тако и саобраћајница, дају одличне резултате у сузбијању крађе дрвета.

-Током викенда у вечерњим сатима, наши службеници су на путу контролисали сумњиви камион, који је возило лице С.И., а на којем је било натоварено око 35 м³ нето дрвне масе, метарских дрва, за које лице није посједовало потребну документацију и на којима се није видио шумски жиг. Руководилац Подручне јединице Подгорица је о овом случају обавјестио полицију, а након прикупљених доказа поднијета је и кривична пријава против лица С.И..

У претходним данима, наши службеници су приликом интензивних контрола саобраћајница, откирили и лица М.В., Б.Р. и А.Б., који су без ваљане документације превозили одређене количине дрвних сортимената букве и храста,  а против којих су поднијете кривичне пријаве. Њима је наложено да истоваре дрвне сортименте и да их не смију отуђити, а након прикупљања доказа и прављења записника о поријеклу истих, против ових лица поднијете су кривичне пријаве, наводи се у саопштењу.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here