БУДУЋНОСТ НА ЧЕЛУ СА 29 БОДОВА

0
55

Након тријунфа над Арсеналом, Будућност остаје чврсто на првој позицији са 29 бодова. Фудбалери овог клуба однијели су побједу над Арсеналом 2:1. Стрелци на утакмици су били Петар Грбић, Иван Бојовић и Бисмарк Апија.  

Фудбалери „Јединство Франца“ изгубили су од Морнара, резултатом 1:2. Стрелци током овог меча су Жарко Кораћ,  Бобан Ђорђевић  иДарко Зорић.  Голом Александра Каписоде, у 76 минуту, Петровац је поразио Сутјеску резултатом 1:0. Током утакмице фудблер Петровца Родриго Фауст,  у 53. минуту, добио је црвени картон.

Са резултатом 1:0 побједу је оставарило Језеро над Отрант Олимпиком.Стријелац, у 14. минуту,  био је Михаило Перовић. Утакмица између Дечића Адмирал Бет и Бокеља завршена је резултатом 1:2, док су стријелци били  Леон Ујкај, Дејан Пепић и Игор Почек.

Након одиграних утакмица ФК  Будућност је први на табели са  29 бодова, на другој позицији је Петровац са 23, Дечић се са 17 бодова налази  на трећој позицији, са истим бројем бодова на четвртом мјесту је Бокељ.  Јединство је на петом мјесту са 16, док се Морнар и Арсенал  са по 14 бодова налазе на шестој и седмој позицији. Сутјеска је са 13 бодова на осмом, а језеро са 10 бодова на деветом мјесту. Последњи на табели је  Отрант Олимпик, са 9 бодова.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here