ПОЛИЦИЈА ПРЕСРЕЛА КАРАВАН КОАЛИЦИЈЕ У БЕРАНАМА (видео)

0
1824

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

ПОЛИЦИЈА ПРЕСРЕЛА КАРАВАН КОАЛИЦИЈЕ У БЕРАНАМА (видео)

Од дана када је караван мира у организацији коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“ кренуо у обилазак Црне Горе, све службе ДПС аутократског режима по директном налогу Душка Марковића и Мила Ђукановића кренуле су у пратњу, шпијунирање и кажњавање. Тако су данас у Беранама класичном злоупотребом овлашћења, под притиском Вељовића и Лазовића, службеници Управе полиције на сваком кораку претресају, заустављају и малтретирају возила из каравана „Мир је наша нација“ у којима се налазио лидер коалиције Алекса Бечић са сарадницима.

Управа полиције није способна да пронађе људе који цртају фашистичке графите по зградама, али је све своје капацитете уложила да заустави људе који од сјевера до југа државе шире идеју помирења, заједништва и слоге. Лидер коалиције Алекса Бечић поручио је службеницима Управе полиције да треба да трагају за онима који исписују фашистичке графите и шире мржњу, да трагају за шумарском, путарском и хидро мафијом, а не да кажњавају заустављање возила на два минута ради поздрава са грађанима Берана.

  • Да су нарко дилери, лопови и криминалци онда вам не би сметало, рекао је Бечић службеницима Управе полиције и поручио да су црне лимузине зауставиле град онда би их аплаузима дочекивали.
  • Је ли то Црна Гора какву желимо? Можете нам написати и 100 казни, али нас нећете зауставити, уплашити и обесхрабрити – закључио је Бечић и нагласио службеницима да не слушају налоге и да ово не може вјечно да траје.

Управа полиције је претходно писала казну у Пљевљима из чега је потпуно јасно да је ријеч о налогу и да није сметња аутобус већ оно што пише на аутобусу – МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА!

  • Да на аутобусу пише ДПС или ОКГ или Маровић, Ђукановић и Марковић ви би аплаудирали, а када пише Демократе, Марко, Јанко, Џенан или Албин, онда кажњавате – поручио је Бечић и додао – радије би био да сам под земљом и мртав, него да ми нешто наређује Зоран Лазовић или Веселин Вељовић!

Дакле, потпуно је јасно да је слоган „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“ трн у оку и сметња криминалцима који позивају на мржњу и подјеле. То је слоган који разара њихове редове и на који немају одговор. То је слоган који ће 30. августа да их потуче до ногу, јер грађанима Црне Горе је доста свађа и подјела.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here