НАСТАВЉА СЕ СЕЛЕКТИВНО И ДИСКРИМИНАТОРСКО ПОСТУПАЊЕ ПОЛИЦИЈЕ (видео)

0
888

Упркос позорности јавности

НАСТАВЉА СЕ СЕЛЕКТИВНО И ДИСКРИМИНАТОРСКО ПОСТУПАЊЕ ПОЛИЦИЈЕ  (видео)

Грађани Пљеваља свакодневно су свједоци селективног и дискриминаторског поступања полиције у санкционисању саобраћајних прекршаја. На том примјеру најбоље се види како је селективна правда гора од највеће неправде.

Простор који је по том питању особито занимљиви последњих дана је раскрсница код сједишта ОО ДПС Пљевља.

По очигледно већ уходаној пракси и навици да правила не важе баш за све и баш у сваком тренутку активисти ДПС-а долазе у сједиште Партије и своја возила паркирају како и гдје стигну, очигледно кршећи саобраћајне прописе.

Тако је данас око 14 часова група младих људи снимала возила која се непрописно паркирају на раскрсници улица Тршове и Воја Ђенисијевића. Управо у том тренутку једно лице непрописно се паркирало на тротоару и ушло у улаз у ком се налазе просторије ДПС-а. Недуго затим улицом је прошао полицајац позорник без било какве реакције, а ускоро је наишао и командир Станице полиције Пљевља Јовић, који се зауставио да би фотографисао оне који су фотографисали непрописно паркирана возила!

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here