ИСТРАЖИВАЊЕ ОШАМУТИЛО ДПС – НИКАД ЛОШИЈИ

0
780

Не ваља им иако је наручено од режима 

ИСТРАЖИВАЊЕ ОШАМУТИЛО ДПС – НИКАД ЛОШИЈИ

Након истраживања које је спровео режимски ЦДМ, а које увјерљиво најављује крај тродеценијеске владавине ДПС-а и сателита, огласио се Милош Николић, портпарол Демократске партије социјалиста.

Подаци да је проф. др Здравко Кривокапић популарнији од шефа црногорског режима, актуелног предсједника Мила Ђукановића, те да опозиција већ сада има далеко бољи рејтинг од странака које тренутно чине власт, толико су узнемириле Николића да се нештедимице „обрушио“ на оне чија је истраживања, до данас, сматрао и те како релевантним. Сада је, напрасно, постала сумњива и „методологија“ истраживања, сами истраживачи, али и њихове намјере.

Такође, изнио је и ником познате резултате „истраживања“ ДПС-а, које су досад брижљиво „скривали“ – иако им иду у корист.

Николић је на званичном сајту ДПС-а саопштио да његова партија нема обичај да коментарише и не ослања се на истраживања јавног мњења, посебно не она која су спроведена кроз упитну методологију јер је, како оцјењује, анкетирање у домаћинствима због поштовања мјера НКТ-а тешко или немогуће радити.

„Ових дана смо свједоци синхронизованих напада са више адреса, углавном од медија, одбјеглих тајкуна и појединаца који у предизборној кампањи пласирају лажне афере и анкете са упитним резултатима као што је данашња Милоша Бешића. Није ово ништа ново јер смо и у ранијим изборним циклусима навикли на тај сценарио.

Наша партија редовно спроводи истраживања јавног мњења са више реномираних свјетских агенција које користе провјерену и међународно признату методологију. Сви релевантни подаци који су познати и нашим политичким опонентима, показују да ДПС има стабилну подршку преко 40% и да ће на изборима 30. августа остварити доминантну побједу.

На крају, грађани дају свој глас на изборима, и истраживања која преплављују друштвене мреже, а ево данас и медије, само су дио прљаве предизборне кампање коју вјечити опозиционари практикују из избора у изборе.“, закључио је Николић.

Извор: ИН4С

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here