У ПЉЕВЉИМА ПРОНАЂЕНО БЕЖИВОТНО ТИЈЕЛО БЕБЕ

0
1143

Чекају се резултати обдукције

У ПЉЕВЉИМА ПРОНАЂЕНО БЕЖИВОТНО ТИЈЕЛО БЕБЕ

Пљеваљско Тужилаштво испитује узроке смрти новорођенчета, које је пронађено прије три дана. У самом тужилаштву осим потврде да је тијело бебе послано на обдукцију, друге детаље не желе да открију.

  • У Основном државном тужилаштву у Пљевљима формиран је предмет поводом проналаска беживотног тијела бебе,08.2020. године. Тијело бебе је послато на обдукцију а у току је прикупљање свих података и информација неопходних за доношење одлуке да ли у радњама било ког лица има елемената неког од кривичних дјела за која се гони по службеној дужности. У овој фази поступка, не можемо саопштити више детаља, саопштено је из Тужилаштва.

У пљеваљској Болници кружи прича да је прије пар дана примљена пацијенткиња у изузетно тешком и бесвјесном стању. Љекари су посумњали да је дошло до крварења услед порођаја или побачаја. Уследила  је пријава полицији, која је пронашла беживотно тијело новорођенчета.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here