„МЛАДИ ГОРАНИ ДПС-а НА МАЉЕВЦУ“

0
630

Саопштење за јавност Демократа – Бојан Крвавац, одборник у СО Пљевља

„МЛАДИ ГОРАНИ“ ДПС-а НА МАЉЕВЦУ

Јуче је екипа локалних ДПС функционера, ојачана присуством  представника енергетског лобија, промовисала почетак предизборне акције, кодног назива “ Млади Горани“. Како другачије објаснити предизборно лопатање и сађење садница на депонији пепела и шљаке, осим као потпуни губитак компаса представника локалне самоуправе.

Морамо признати да је сатирично позористе, познатије под називом пљеваљски ДПС,  овога пута отишло корак даље, па је поред устаљених деценијски- раубованих тема, попут пута за Бобово, вртића на Гукама и сличних измишљотина, сада  убачена и изградња некаквог пљеваљског Централ Парка, налик на онај у Њујорку.

Очигледно да се услед недостатка идеја, представници одлазеће власти хватају за сламку, боље рећи за садницу, јер идеја о отварању нових радних мјеста, покретању производње и подизању квалитета живота грађана немају.

Наравно, после четири деценије тровања Пљеваља, заштитници интереса енергетског лобија немају проблем са тим што би то евентуално чудо од парка, лежало на тонама отрова и отпада, складиштеног годинама на плућима Пљевљака.

После почетног шока и невјерице, до којих граница предизборне манипулације су представници режима спремни да иду, грађани Пљеваља су у шаљивом тону коментарисали да је после изградње Блока 2 ТЕ Пљевља, потпуне топлификације, базена и аеродрома, сасвим логичан слијед догађаја изградња контаминираног парка.

Мада, можда наши опозиционо настројени умови не могу да схвате визионарске вијуге представника локалне власти, јер це захваљујуци “ плодном “ земљисту на којем се ово чудо планира, неки од наставака  Спилберговог “ Парка из доба јуре“ бити уживо сниман на Маљевцу.

Наравно, грађани Пљеваља ће 30ог августа знати да казне овако неозбиљно понашање и играње са живцима и животима свих нас, простим изласком на изборе и заокруживањем броја 11, јер ће 31 августа Мир коначно стићи и на наша врата, јер Мир је наша нација.

 

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here