СВЕ ВИШЕ ОБОЉЕЛИХ МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА У ПЉЕВЉИМА

0
1278

На Инфективном одјељењу Опште болнице у Пљевљима шест пацијената прикључено на кисеоник

СВЕ ВИШЕ ОБОЉЕЛИХ МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА У ПЉЕВЉИМА

Да је све више запослених у пљеваљској болници обољело од корона вируса види се по томе што се међу шест пацијената, који су јутрос стављени на кисеоник, налазе медицинске сестре и друго особље из Болнице. Притом, јуче је хитно у Брезовик превезен један од запослених радника пљеваљске болнице. Прича да је шест пацијената на инфективном одељењу у пљеваљској болници прикључено на кисеоник, као и да је корона вирус непредвидив, наводно за представнике владајућих политичких партија није прихватљива, па се иста жели сакрити.

У самој болници званично постоји став да је заштитне опреме сасвим довољно и да су сви запослени довољно заштићени. Незванично се ипак чује друга прича. Запослени и даље тврде да опреме нема довољно, да се строго води рачуна о потрошњи алкохола, али и других средстава. Страх од ширења корона вируса међу запосленим је све већи, посебно од када је недавно преминула медицинска сестра Драгана Лонцовић.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here