МАРКО БАТО ЦАРЕВИЋ ПОСЈЕТИО ПЉЕВЉА

0
938

Пљевљаци са одушевљењем поздравили кандидате за посланике

МАРКО БАТО ЦАРЕВИЋ ПОСЈЕТИО ПЉЕВЉА

Пљевљаци су данас са одушевљењем дочекали и поздравили посјету предсједника будванске општине Марка Бата Царевића. Кандидати за посланике из пљеваљске општине на изборној листи „За будућност Црне Горе“  Милан Лекић, Горица Кнежевић -Јеловац и Владислав Бојовић дочекали су Царевића на мосту у Ђурђевића Тари. Потом су присталице ове коалиције Царевића дочекали испред сједишта пљеваљске општине одакле су, уз скандирање „Не дамо светиње“ и „Мило лопове“, прошетали централним градским улицама. Шетња се завршила на Тргу „Ђорђија Перуничића“, гдје је одржана предизборна трибина и гдје су се обратили грађанима поред Царевића и поменути посланички кандидати из Пљеваља.

Са трибине је поручено да ће листа „За будућност Црне Горе“ тријумфовати на престојећим изборима, да ће се на тај начин одбранити светиње Српске православне цркве, као и да се ни по коју цијену неће дозволити да ДПС покраде изборе.

Поменути посланички кандидати и присталице ове листе посјетили су цркву Свете Петке, манастир Свете Тројица и храм Светог великомученика Георгија.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here