СИНОЋ ИНЦИДЕНТИ У ПЉЕВЉИМА, ЧЕТВОРО УХАПШЕНО

0
994

Из Управе полиције саопштено

СИНОЋ ИНЦИДЕНТИ У ПЉЕВЉИМА, ЧЕТВОРО УХАПШЕНО

Из Управе полиције Црне Горе данас је саопштено да су у Пљевљима синоћ четири особе ухапшене због нарушавања јавног реда и мира, а у успостављању јавног реда и мира учествовали су и припадници Противтерористичке јединице.

Како је сапштено дошло је до туче испред једног угоститељског објекта због које су ухапшени Цетињанин Н.Ђ. (35) и Пљевљак С.Ш. (31). У тучи су учествовали и И.М. (30)Д.Т. (27) из Пљеваља, Д.Н. (47) из Никшића и П.М. (36) са Цетиња, а неки су задобили и повреде.

-Сви су доведени у службене просторије ЦБ Пљевља, а у успостављању јавног реда и мира учествовали су и припадници Противтерористичке јединице.

У саопштењу се наводи и да је пљеваљска полиција  дошла до сазнања да је М.Р. (23) синоћ у касним часовима поломио стакло на просторијама које користи једна политичка партија, док је Ј.М. (19) вријеђао и псовао једну особу, након чега у исти ухапшени и приведени на даљу надлежност судији за прекршаје.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here