МАРКОВИЋУ, ГДЈЕ ЈЕ 100 МИЛИОНА?

0
779

Саопштење за јавност Коалиције „МИР ЈЕ НАША НАЦИЈА“

МАРКОВИЋУ, ГДЈЕ ЈЕ 100 МИЛИОНА?

Након што је , прије неколико дана, шеф режима , доживио фијаско у Пљевљима, након што је окренуо главу од гладних радника Комуналних услуга,након што га је седам људи дочекало пред Општином, послат је премијер блефер, Марковић,  да пегла алармантно лошу ситуацију по ДПС у Пљевљима.

Да буде још горе, Марковић је, покушавајући да извади кестење из ватре и да спаси рејтинг ДПС а од топљења, само потврдио катастрофално стање које влада у редовима одлазећег режима.

Покушајем некаквог опскурног партијског перформанса пред Општином, блокадом центра града, Марковић је само упао у исти амбис из којег се Ђукановић још није повратио, потврђујући тако чињеницу да владајућа већина у Пљевљима нема више шта да тражи.

Одговорно тврдимо да ће Алекса Бечић у селу Брвеница примјера ради, окупити више људи , него што су  Мило Ђукановић и Душко Марковић  окупили приликом двије посјете  у центру Пљеваља. Само што би се предсједник Демократа појавио окружен слободним људима, са осмјехом на лицу, а не под заштитом цјелокупне јавне и тајне црногорске полиције, само да до ушију режимских лидера не би допрло шта Пљевљаци стварно мисле о њима.

Ваљало би упитати Марковића шта би од оних сто милиона евра инвестиција у Пљевља, које су обећане приликом „историјске“ сједнице Владе Црне Горе у Пљевљима. Шта је са новим радним мјестима, топлификацијом, топланом, цементаром, блоком ИИ Те Пљевља? Схватили су и гласачи ДПС-а да од тога нема ништа, зато је режимска кампања у овом предизборном циклусу толико блиједа и неубједљива.

На крају им поручујемо да могу до избора Мило и Душко да спавају у Пљевљима, да лопатају и саде саднице, да обећавају и подмићују, овога пута је све џаба. Џаба је јер ће ријека Мира запљуснути Пљевља 30ог августа увече, након чега ћемо сви наставити да живимо као браћа, без пођела и намјештених идеолошких утакмица.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here