СПРИЈЕЧИТЕ ГОРАНА ЧАВИЋА ДА УЗНЕМИРАВА ГРАЂАНЕ

0
1408

Саопштење за јавност предсједника ОО Нове српске демократије Пљевља Милана Мија Лекића

СПРИЈЕЧИТЕ ГОРАНА ЧАВИЋА ДА УЗНЕМИРАВА ГРАЂАНЕ

Предсједник ОО Нове српске демократије Пљевља Милан Мијо Лекић упутио је допис начелнику Центра безбједности, начелнику Комуналне полиције и Основном државном тужиоцу у Пљевљима следеће садржине:

  • Вјероватно сте упознати да ових дана начелник Службе заштите и спашавања Горан Чавић преко разгласа у граду врши обавјештавање грађана о мјерама НКТ-а о спречавању ширења заразне болести Covid-1
  • Мислим да су овим чином грађани изложени штетном утицају буке и да се међу грађанима Пљеваља уноси велики страх и паника, поготово ако имамо у виду она дешавања у Пљевљима после парламентарних избора одржаних 30. августа када су у Пљевљима осванули они натписи који су уперени против муслиманског и бошњачког народа а починиоци ни до данашњег дана нису откривени и познати.
  • Оваквим поступком начелник Чавић крши Закон о буци и врши злоупотребу службеног положаја па Вас молим да предузмете предвиђене мјере и спријечите ову незакониту радњу од стране начелника.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону 

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here