ДАН ОПШТИНЕ БЕЗ СВЕЧАНЕ СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ

0
619

Корона мијења и програме свечаности

ДАН ОПШТИНЕ БЕЗ СВЕЧАНЕ СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ

Општина Пљевља ове године неће организовати свечану сједницу Скупштине општине поводом Дана општине 20. новембра. То се каже у саопштењу које је објављено на званичном сајту општине Пљевља а које потписују предсједници Општине и Скупштине Игор Голубовић и Драгиша Сокић.

У Саопштењу се каже:

  • Имајући у виду мјере и препоруке Националног координационог тјела за заразне болести и потребу да у овом тренутку будемо одговорни за здравље сваког нашег грађанина, обавјештавамо вас да Општина Пљевља ове године неће организовати свечану сједницу Скупштине општине поводом Дана општине 20. новембар.
  • Овим путем вас обавјештавамо да ће се специјална емисија овим поводом емитовати у петак 20.новембра на Телевизији Пљевља у 16х и 20х, у оквиру које ће бити приказана обраћања Предсједника Скупштине и Општине, промо филм Туристичке организације Пљевља, као и традиционална дођела новембарске и студентске награде.
  • Уз разумјевање што тај дан нећете бити са нама, позивамо Вас да се путем медија и друштвених мрежа подсјетимо на остварене резултате локалне управе између два празника.
  • Свим грађанима Пљеваља желимо срећан 20.новембар.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here