САСЛУШАН ЗБОГ ТОГА ШТО СЕ ОШИШАО И ОБРИЈАО?!

0
4543

Бивша власт не посустаје

САСЛУШАН ЗБОГ ТОГА ШТО СЕ ОШИШАО И ОБРИЈАО?!

Грађанин Милинко Газдић саслушан је данас у пљеваљској полицији на „околности сакупљања грађана испред храма Св. Великомученика Георгија на Гукама 4. децембра прије полицијског сата“.

Том приликом Газдић је изјавио:

  • У децембру мјесецу прошле године поводом изгласавања Закона о слободи вјероисповијести одржана је протестна блокада путног правца Пљевља – Жабљак на мосту Тара и тада сам рекао на мосту да је крај режима Мила Ђукановића и ДПС-а који ће се десити у 2020. години и када дефинитивно дође до смјене власти обријаћу браду и ошишаћу се. Пошто је 4.12.2020. дефинитивно послата са политичке сцене власт ДПС-а а изгласана прва демократска Влада на челу са господином Кривокапићем, ја у том тренутку први пут после 30 година доживио слободу, одлучио сам да обријем браду и да се ошишам испред храма Св. Великомученика Георгија.
  • Нијесам знао да власти и преосталом дијелу власти ДПС-а и Мила Ђукановића треба да се обратим за одобрење шишања и бријање браде. Могу само да претпоставим шта би ми се десило да је побиједио ДПС, закључио је Газдић и додао да њему није познато откуд народ ту, пошто није обавјештавао народ о чину шишања и бријања.

Милинко Газдић је рекао и да се увијек трудио да испоштује мјере такозваног НКТ-а, за ког сматра да је изгубио легитимитет након скупова комитских покрета, на којима су учествовали и високи државни функционери.

Газдић је иначе у вечерњим часовима 4. децембра, након избора прве демократске Владе у историји Црне Горе, испунио обећање дато прије скоро годину дана и слободу коју је тада најавио обиљежио на начин што се ошишао и обријао браду, по чему су га иначе препознавали не само Пљевљаци већ и широка јавност, као политичара, посланика, друштвеног активисту, црквеног човјека…

 

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here