НАКОН ШТО ЈЕ НОВАЦ САКУПЉЕН ДАЛИБОР ГАЗДИЋ ДАНАС ОДЛАЗИ НА ОПЕРАЦИЈУ У ЊЕМАЧКУ

0
661

Успјела хуманитарна акција – сакупљено 25 хиљада еура

НАКОН ШТО ЈЕ НОВАЦ САКУПЉЕН ДАЛИБОР ГАЗДИЋ ДАНАС ОДЛАЗИ НА ОПЕРАЦИЈУ У ЊЕМАЧКУ

Далибор Газдић, за кога је последњих мјесеци скупљан новац за операцију, данас ће отпутовати у Њемачку гдје ће операција бити извршена. Новац је, како је јуче саопштила породица Газдић,  сакупљен захваљујући широј акцији, а све је почело  када се појавила инфирмација да би Далибор послије операције у једној њемачкој клиници поново могао да прохода. Породица Газдић је посебно нагласила да Фондација „Хемијас“ није сакупила новац, већ је то била шира акција.

  • Што се тиче Фондације „Хемијас“ они јесу отворили страницу за прикупљање помоћи Далибору, међутим њему су се средства од стране разних компанија, дијаспоре и појединаца прикупила и поред Фондације. Када смо дошли до цифре од 25.000 еура, ми смо контактирали Фондацију „Хемијас“ и тражили смо од њих да се тај новац, који је прикупљен у Фондацији, пребаци некоме коме је потребан, јер нисмо хтјели да узимамо новац који нам није био потребан, јер је новац већ био сакупљен, наводи се у саопштењу породице Газдић и појашњава да је породица од поменуте Фондације добила ваучер од 80 еура за маркет „Франца“.
  • Највећу зхавланост дугујемо организатору хуманитарне акције Дражену Шаку Ненадићу и Јелени Митровић, као и админу Инстрагам странице „За Далибора“, Такође захваљујемо се свим људима који су учествовали у акцији и сакупљали новац да Далибор оде на операцију, саопштила је породица Газдић.

Далибор Газдић је отац троје дјеце, тешко је повријеђен у саобраћајној незгоди прошле године. Од тада се налази у инвалидским колицима. Одласком на операцију Газдић ће опет проходати.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here