ДАНАС ПОТПИСАЛО ВИШЕ СТОТИНА ПЉЕВЉАКА

0
2775

Петиција за разрјешење и процесуирање полицијских функционера у Пљевљима

ДАНАС ПОТПИСАЛО ВИШЕ СТОТИНА ПЉЕВЉАКА

У име групе грађана који су иницирали потписивање Петиције којом се од предсједника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића и министра унутрашњих послова Сергеја Секуловића тражи хитно разрјешење дужности и кривично процесуирање полицијских функционера у Пљевљима јавности су се обратили Славиша Свркота и Дарио Вранеш.

Они су потврдили да је Петицију већ потписало више стотина грађана, те да су лоше временске прилике онемогућиле постављање пункта за потписивање Петиције у Улици Краља Петра, што ће бити учињено наредних дана. Тренутно је Петицију могуће потписати у Српском културном центру „Свети Сава“ – Српској кући, у времену од 9 до 15 часова, а наредних дана биће одређени и други пунктови.

Подсјећамо, иницијатори и потписници Петицијом „захтијевају да најхитније разријешите дужности и кривично процесуирате начелника ЦБ Пљевља Драгана Славуља, командира полиције Милана ЈовићаСлавенка Бајића као и начелника криминалистике Ђорђија Перовића.

Пројекат подржан од стране Министарства спољних послова Републике Србије – Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here