ЛАЛОВИЋУ БИ БИЛО НАЈПАМЕТНИЈЕ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ

0
591

Саопштење за јавност Демократа Пљевља

ЛАЛОВИЋУ БИ БИЛО НАЈПАМЕТНИЈЕ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ

Алармантно стање проузроковано енормним повећањем броја заражених вирусом Ковид 19 у општини Пљевља одавно је требало забринути директора Опште болнице и кризни штаб за заштиту и спашавање у нашем граду.

Умјесто што се прихватио веома одговорне функције директора Опште болнице и привилегија које носи та позиција, господину Лаловићу би паметније било да поднесе оставку и врати се свом претходном послу по коме је био познат и цијењен у нашем граду.

Лоша комуникација са запосленим, фаворизовање појединаца у оквиру колектива, партијско запошљавање и оно сто је највећи проблем катастрофалне организационе способности су чињенице које карактеришу мандат Ердуана Лаловића директора Опште болнице Пљевља.

Основна и најважнија ствар коју је требало да обезбиједи поменути директор, јесте простор који би могао примити већи број пацијената за случај повећања броја заражених, што господин Лаловић, као неко ко је најодговорнији није обезбиједио. Истини за вољу, у томе му је неопходну помоћ требало да пружи Општински тим за заштиту и спашавање који прије пар дана донесе закључке и предложи Дом Војске као привремену Ковид болницу и на томе се прича заврши!

Господо! Ако ваше неодговорно понашање, према здрављу наших суграђана представља параван за прикривање нерада локалне управе, грдно сте се преварили, јер наши суграђани добро памте! А ако пандемију користите зарад добијања политичких поена, посјетићемо вас да на несрећи нико није профитирао!

Позивамо вас да у што краћем року предузмете неопходне мјере, направите комуникацију са министарком здравља и обезбиједите већи број кревета за смјештај заражених и резултат, сасвим сигурно, неће изостати!

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here