ДЕМОКРАТЕ СД-у: УНИШТИЛИ СТЕ СВЕ ЧЕГА СТЕ СЕ ДОХВАТИЛИ!

0
521

Саопштење за јавност Демократа Пљевља

ДЕМОКРАТЕ СД-у: УНИШТИЛИ СТЕ СВЕ ЧЕГА СТЕ СЕ ДОХВАТИЛИ!

Видљива је амбиција ОО СД Пљевља да заштити, а уз пут и промовише наводне резултате рада свог партијског функционера, али садржина таквог саопштења нема додирних тачака са реалношћу, па и не завређује неку ширу елеборацију.

Да ли је директор Лаловић успио да „анимира“ бившег министра да оствари своје преизборно обећање и сагради нову болницу? Наравно да није. Да ли је успио да обезбиједи довољан број кревета за случај повећања броја заражених? Наравно да није. Да ли је нарушио међуљудске односе? Наравно да јесте. Да ли је партијски запошљавао? Наравно да јесте. Једина „анимација“ за коју је заслужио награду, јесте „анимирани“ филм који је направио од себе и од Опште болнице Пљевља!

Господо из СД-а, о раду вашег кадра господила Лаловића говори све већи број саопштења грађана који говоре о стању у ОБ Пљевља. Такође, велики број јавних иступа љекара ОБ Пљевља још више говоре о стању у болници и начину вођења исте. Мораћете се навићи да у Влади сада сједе одговорни људи који тренутно исправљају брљотине ваших кадрова, а кад се брљотине исправе, јасно ће бити колико сте уништили све чега сте се дохватили.

Умјесто политичарења и ситног шићарења кадрова који представљају вашу политику, понудите једног вашег функционера који је за ових 30 година нешто урадио. Немате га.

Опет вас упозоравамо да је искључива одговорност на вама и вашим кадровима и да престанете да свој нерад приписујете другом. АНИМИРАЈТЕ директора Лаловића да покаже своју бољу страну и поднесе оставку!

Још једном вас позивамо да, кад већ немате професионалну, да нам покажете људску одговорност и сви поднесете оставке, јер сте угушили сва локална предузећа којима руководите!

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here