ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ ПРИМИО БИВШЕ РАДНИКЕ ВЕКТРЕ ЈАКИЋ

0
382

Након што су у петак, 2. јуна 2023. године бивши радници предузећа „Вектра Јакић” послали молбу за што хитнији састанак са предсједником општине Пљевља, др Дариом Вранешом, до истог је и дошло већ 5. јуна, првог сљедећег радног дана.
Са вишегодишњим проблемом упознати су сви челници и општине и државе.
„Моја дужност као предсједника општине је да станем испред ових људи и да учиним све како би се проблем рјешио. Чврсто вјерујем да ће у новој влади бити људи који се истински боре за Пљевља, а који су својим знањем и умјећем показали како се домаћински воде државне компаније”, рекао је предсједник.
Такође, предсједник је навео да је већ предузео прве кораке за рјешавање овог проблема међу којима је формирање правног тима, као и да намјерава да ступи у контакт са свим релевантним институцијама укључујући и представнике ОТП банке преко Мађарске амбасаде. Осим тога, подршку и интересовање за рјешавање проблема исказао је и извршни директор Рудника угља, господин Милан Лекић.
Упркос проблематици, бивши радници предузећа „Вектра Јакић” су задовољни што су по први пут имали прилику да разговарају са предсједником општине и што неко коначно има слуха за дугогодишњи проблем.


Предсједник је од радника тражио да остану доследни и јединствени све до рјешења њиховог проблема.

Подсјећамо, недавно је предсједник општине спријечио демонтажу и отуђење асфалтне базе у Жидовићима од стране Драгана Брковића и тиме показао пуну подршку бившим радницима „Вектре Јакић”.

ОДГОВОРИ

Унеси коментар!
Please enter your name here